Met kinderen de natuur in

RHEDEN – IVN Eerbeek en Oost-Veluwezoom organiseert een minicursus onder de titel Scharrelkids, waarin volwassenen leren hoe zij kinderen het best kunnen begeleiden in de natuur. Leerkrachten, (groot)ouders en gidsen kunnen veel informatie opdoen. Het gaat erom dat kinderen leren kennismaken met de natuur in de directe woonomgeving, op eenvoudige wijze en met simpele middelen. De minicursus bestaat uit twee lezingen op dinsdagen 10 en 24 april in gebouw De Klaproos aan de Korenbloemstraat in Rheden. Op zaterdagmorgens 14 en 21 april zijn er twee praktijkbijeenkomsten samen met kinderen of kleinkinderen van de deelnemers vanuit het bezoekerscentrum in Rheden. De kosten bedragen 30 euro, inclusief koffie en materiaal. Leden en donateurs van IVN betalen 20 euro. Aanmelden kan via tel. 026-3646552.

www.ivnoostveluwezoom.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.