Home / Velp / Activiteiten Carion

Activiteiten Carion

VELP/ROZENDAAL – Bij diverse activiteiten van Carion in Velp en Rozendaal is nog plaats vrij voor 55-plussers. er zijn nog enkele plaatsen bij de lessen T’ai Chi, Yoga, fit 55 plus sport en spel, sjoelen, koersbal en tekenen en schilderen. De bridgeclub De Elleboog kan op woensdagmiddag ook nog enkele leden gebruiken. Voor inwoners van Velp-Zuid is er een theaterproject waar 50-plussers voor gezocht worden om zowel toneel te spelen als om te helpen bij alles eromheen, zoals scriptschrijven, licht en geluid en kostuums.

Tel. 026 – 36172235
E-mail. m.de.wit@carion.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.