Home / Bronkhorst / VriendenLoterij steunt vv Oeken

VriendenLoterij steunt vv Oeken

BRUMMEN – Het is bij de VriendenLoterij niet onopgemerkt gebleven dat vv Oeken uit Broek zich onlangs heeft ingezet om leden te werven voor de vriendenloterij. De penningmeester heeft hiervoor in februari al een aanmoedigingsgift ontvangen. Ook was er een verzoek om een reclamebord te plaatsen naast het hoofdveld, zodat de VriendenLoterij nog meer aandacht zou krijgen. Hiermee kon nog meer geld worden verdiend door een foto op te sturen van het bord met een aantal enthousiaste leden erbij. Een kans die vv Oeken natuurlijk niet aan zich voorbij liet gaan.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.