Halloween in Eerbeek

EERBEEK – Lionsclub Zuid-Oost Veluwe, Lionsclub Brummen, Rotaryclub Eerbeek – Zutphen, Grand Café De Korenmolen en ATB Club Last Gear hebben de handen ineen geslagen en houden zaterdag 27 oktober de derde editie van Halloween Eerbeek. Speciaal voor dit evenement is de website www.halloweeneerbeek.nl gemaakt waarop alle informatie wordt gepubliceerd. De opbrengsten van dit evenement worden besteed aan maatschappelijke doelen in de gemeente. Ook dit jaar is er een fantastisch fietsspektakel voor volwassenen en kinderen. Dit jaar worden ook de verschillende straten en buurten gevraagd zich aan te melden. Verzin met je straat een mooi parcours en breng de straat op 27 oktober in Halloweensferen. De mooiste straat / buurt wint de Halloween straatprijs. Omdat het parcours nog niet rond is, kunnen straten zich nog opgeven. Ook vele ondernemers doen al mee. Begin april wordt begonnen met het uitzetten van de route. Aanmelden kan tot 31 maart via e-mail. halloweeneerbeek@gmail.com.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.