Home / Laag-Soeren / Basiscursus computergebruik

Basiscursus computergebruik

LAAG-SOEREN – In het Sprengenhus in Laag-Soeren wordt een basiscursus computergebruik gegeven voor senioren. In een groepje van maximaal zes personen krijgen de deelnemers stap voor stap de benodigde kennis van de computer. Er is voor iedere cursist een computer en de lessen zijn erg praktisch. De cursus bestaat uit vier lessen van twee uur en kost 51 euro. De eerste les is op dinsdag 13 maart en begint om 14.00 uur. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via tel. 0313-619224 of seniorweb-ls@hotmail.com.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.