Home / Regio / KBO is er ook voor jonge senioren

KBO is er ook voor jonge senioren

REGIO – De KBO Rheden / Rozendaal is een afdeling van één van de grote seniorenbonden in ons land. De bond is een belangenorganisatie voor ouderen, maar zeker ook voor jonge senioren van vijftig jaar en ouder.

Naast belangenbehartiging op zowel gemeentelijk als landelijk niveau, biedt de afdeling Rheden / Rozendaal vele activiteiten op het gebied van ontspanning, cultuur, gezelligheid en ontmoeten, sport, gezondheidsvoorlichting en dagtrips. Daarnaast geeft een lidmaatschap korting op de zorgverzekering bij Zilveren Kruis Achmea, een speciaal programma bij Lomar Sportvilla in Dieren en Jagyba Sport & Health in Velp, korting op het lidmaatschap van tafeltennisvereniging Slagvaardig in Rheden, korting bij diverse winkeliers in de gemeente Rheden, gratis toegang tot de jaarlijkse 50-Plus Beurs, hulp bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte en andere voordeeltjes.
Iedereen van vijftig jaar en ouder kan zich aanmelden of bellen voor meer informatie met J. Haarlemmer in Velp, tel. 026-3634992, W. Bruns in Rheden, tel. 026-4954607, of B. Jansen in Dieren, tel. 0313-416220.

www.kborhedenrozendaal.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.