Veiling Protestante kerk Klarenbeek

KLARENBEEK – In het kerkje aan de Woudweg in Klarenbeek wordt op zaterdag 31 maart een veiling gehouden. Om over voldoende spullen te kunnen beschikken vindt er op zaterdag 10 maart een
inzameling plaats tussen 10.00 en 12.00 uur.
De Kerkenraad van de Protestantse Gemeente Klarenbeek houdt deze veiling om gelden bijeen te krijgen om de lening voor de renovatie van de kerk en kerkzaal af te kunnen lossen.
De veiling begint op 31 maart ’s morgens om 11.00 uur en de eindtijd is afhankelijk van het aanbod van de spullen.
Voorafgaand aan de veiling is er van 10.00 tot 11.00 uur gelegenheid tot het bekijken van de spullen.

In 2011 werd de grootscheepse renovatie gehouden. De Kerkenraad wilde toen al een veiling houden maar wegens tijdgebrek werd dit verschoven naar het voorjaar van 2012.
De veilingmeester is Henk Elskamp die op zijn bekende wijze (in het dialect) de spullen gaat aanprijzen en verkopen.
Er is al veel aangeleverd: veel schilderijen, oude LP’s, filmporjector, kuntvoorwerpen, koffer, weegschal, squad, verzamelingen en nog veel meer. De organisatie laat de spullen op waarde beoordelen door deskundigen. Deze spullen werden ingeleverd door leden van de kerkelijke gemeente en symphatisanten. Men wil graag toch nog meer om voor elk wat wils te kunnen bieden. Wie wat te missen heeft (geen meubilair,wit- en bruingoed) is op 10 maart ’s morgens van harte welkom.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.