Schoolvoetbaltoernooi Sportclub Brummen

BRUMMEN – Dit jaar organiseert de jeugdafdeling van Sportclub Brummen – in samenwerking met Sportcentrum Hippmann uit Brummen – voor de 15e achtereenvolgende keer het schoolvoetbaltoernooi. Dit voetbalevenement voor leerlingen van groep 3 tot en met groep 8 van de basisscholen uit Brummen, Hall, Empe en Leuvenheim wordt gehouden op woensdag 25 april en vindt plaats op accommodatie De Hazenberg in Brummen.

Inmiddels hebben alle scholen bericht gekregen van de organisatie en heeft men inschrijfformulieren ontvangen, die door de ouders van deelnemende leerlingen moeten worden ingevuld. Voor het winnende meisjeszevental en jongenselftal (categorie groepen 6, 7 en 8) is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de regiofinales op woensdag 9 mei op de velden van Eerbeekse Boys. Sportcentrum Hippmann zal, zoals reeds vele jaren het geval is, ook deze 15e uitgave van het schoolvoetbaltoernooi sponsoren. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Jacomien van der Linde, tel: 0575-562550.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.