Home / Bronkhorst / Lange termijn agenda politiek Brummen

Lange termijn agenda politiek Brummen

BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen stelt onder andere kaders vast en controleert het dagelijks bestuur, het college van B en W. Om dit op een goede en gestructureerde manier te kunnen doen, is het belangrijk dat college en gemeenteraad van elkaar weten welke grote onderwerpen wanneer om bespreking of besluitvorming vragen. Vandaar dat in samenspraak tussen raad, college en ambtelijke organisatie een Lange Termijn Agenda (LTA) is ontwikkeld.

Op 27 februari is er weer een nieuwe actuele versie van de LTA beschikbaar gekomen. Deze is te raad op de speciale raadsite http://raad.brummen.nl onder de rubriek ‘vergaderingen’. De agenda richt zich op de planning voor de jaren 2012 en 2013.
De geplande activiteiten en onderwerpen in de LTA zijn onderverdeeld op basis van de systematiek van de programmabegroting. Deze kent zeven programma’s.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.