Ontdek de nieuwe voorjaar/zomer collectie bij Hamer Mode

DIEREN – Setter staat voor vrouwelijke, comfortabele, eigentijdse mode voor de volwassen vrouw. Naar hartelust combineren en modische outfits samenstellen voor elk draagmoment. Of u nou lekker casual of toch wat gekleder de deur uit gaat, u ziet er altijd verzorgd uit. De nieuwe Setter collectie is nu te vinden bij Hamer Mode aan het Callunaplein 84 in Dieren.

De frisse, vrolijke kleuren die aankomend zomerseizoen domineren kunnen optimaal gecombineerd worden met basis kleuren als wit, navy en zand. Belangrijk zijn de blauwen, van zacht lavendel tot uitgesproken kobalt. Maar ook rood doet het prima in een marine thema.
Naast de felle contrasten zoals roze met een vleugje geel of een knalblauw aangevuld met fel mint, bestaat er een tegentrend. Er is namelijk ook plaats voor zwart/wit en navy/wit. Soms bepalen deze contrasterende tinten de hele outfit, soms vermengen ze zich in romantische bloemen- of juist grafische patronen als strepen.

Veel vernieuwing zit in de styling van de modellen. Zo zien we in Setter steeds meer tuniekvormen die uitstekend passen in een zomer collectie. Met de toevoeging van enkele jurkjes is een vlotte look geen probleem meer. Ook de bekende modellen met de comfortabele pasvorm zoals u die gewend bent van ons zoals de jasjes, blouses, rokken en pantalons hebben een metamorfose gehad door middel van belijning of met leuke details als strass, studs, bandjes en sierstiksels en zijn daarmee helemaal van deze tijd. U wilt er toch ook stralend uitzien komende zomer? Uiteraard! Breng daarom snel eens een bezoekje aan de winkel van Hamer Mode & Lingerie in Dieren, en laat u verrassen door de nieuwe voorjaar/zomer collectie van Setter.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.