Home / Loenen / Politie onderzoekt verkeersruzie in Loenen

Politie onderzoekt verkeersruzie in Loenen

LOENEN – De politie stelt een onderzoek in naar een verkeersincident en heeft daarbij dinsdagmorgen een 43-jarige man uit Eerbeek aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij een 65-jarige fietser uit Apeldoorn heeft geslagen op het fietspad van de Eerbeekseweg in Loenen.

De Apeldoorner reed rond 10.45 uur met zijn fiets op het fietspad van de Eerbeekseweg richting Eerbeek, toen een automobilist uit een uitrit kwam rijden. De automobilist stopte net op tijd en kon daarmee een aanrijding met de fietser voorkomen. De man stapte uit zijn auto en er ontstond er een woordenwisseling. Hierbij zijn rake klappen gevallen, waarna de automobilist er vandoor ging. Een oplettende getuige noteerde het kenteken. De fietser deed meteen aangifte bij de politie. Agenten hebben de automobilist thuis aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor. De politie onderzoekt het incident en maakt proces-verbaal op.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.