Home / Angerlo / Collectebus Reumafonds in de feesttent van Angerlo

Collectebus Reumafonds in de feesttent van Angerlo

ANGERLO – De collecteweek van het Reumafonds wordt van 12 tot en met 17 maart weer gehouden. 65.000 Mensen gaan weer op pad om geld op te halen voor het Reumafonds, Joke Cornelissen uit Angerlo is één van hen. Ze is 54 jaar en heeft reuma. Toch ziet ze kans om dit jaar voor de achtste keer de collecte in Angerlo te organiseren. Collecteren doet ze niet meer, maar tijdens de halvastenoptocht zet ze bij de muntverkoop in de feesttent gewoon een collectebus neer.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.