Home / Bronkhorst / Prijzen voor Tobias en Thijn

Prijzen voor Tobias en Thijn

BRUMMEN – Jolanda Heuting mocht vorige week namens bibliotheek Brummen prijzen uitreiken aan Tobias Kruitbosch, 5 jaar en Thijn Ebeltjes, 4 jaar. Zij kregen de prijzen vanwege de Nationale Voorleesdagen. Bij die gelegenheid was er voor de peuters en kleuters in de bibliotheek een quiz met vragen over de tien bekroonde prentenboeken van 2012. Dat beide jongens erg van lezen houden bleek wel uit het feit dat ze de meeste vragen over de tien mooiste prentenboeken van 2012 goed beantwoord hadden. Tobias en Thijn kregen beiden het boekje ‘mama kwijt’, welke ze vol trots in ontvangst namen.
In het kader van Nationale Voorleesdagen hebben veel kinderen in Nederland tussen 18 en 28 januari wederom kunnen genieten van het ontroerende verhaal ‘mama kwijt’, die op veel basisscholen door enthousiaste mensen werd voorgelezen. Dit boek, geschreven door Chris Haughton, is uitgeroepen tot Prentenboek van het Jaar 2012. Ook bibliotheek Brummen/Voorst heeft de meeste scholen in de gemeente Brummen bezocht om de kleutergroepen dit prentenboek met behulp van het vertelkastje voor te lezen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.