Home / Dieren / Vael Ouwe fietstocht kent nieuwe routes

Vael Ouwe fietstocht kent nieuwe routes

DIEREN – Op zaterdag 16 juni zal de Vael Ouwe fietstocht, met start en finish bij de Koninklijke Gazelle in Dieren, weer worden georganiseerd. Deze fietsklassieker met nieuwe routes over de Veluwe is voor iedere fietser een uitdaging. De voorinschrijving is inmiddels weer van start gegaan.

De voorinschrijving voor deelname aan de Vael Ouwe sluit op 10 juni. Daarna is het alleen nog mogelijk om op de dag van de tocht in te schrijven.
Deelnemers kunnen kiezen uit drie nieuwe afwisselende routes met afstanden van 50, 100 en 160 kilometer. De Vael Ouwe is een uitdaging voor iedere fietser. De 160 kilometer tocht is opgenomen in het Klimmers Brevet.
De 50 kilometer tocht is een uitdaging voor de toeristische fietser. Het parcours van de 100 kilometer is voor de geoefende toerfietser ook dit jaar weer een verrassende uitdaging. Het parcours van de 160 kilometer is door het vele klimwerk en de afstand de ultieme uitdaging voor de echte klimmer.
Fiets mee en steun de stichting Hulphond Nederland. Per deelnemer zal € 1,- worden overgemaakt aan dit goede doel. Een hulphond geeft mensen met een lichamelijke beperking of epilepsie een menswaardig bestaan.
Meer informatie over de Vael Ouwe en over de inschrijving is te vinden op de website: www.vaelouwe.nl. of telefonisch bij de organisatie van de Vael Ouwe 0313-422492 (Rudy Baan).
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.