Expositie Ans Leeflang in bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Gedurende de maand maart exposeert Ans leeflang haar werk in de bibliotheek van Brummen. Naast het aquarelleren waar zij mee begonnen is en wat ze nog steeds graag mag uitoefenen, heeft zij zich inmiddels meerdere technieken en materialen eigen gemaakt, waaronder olieverf, houtskool, qouache en acryl.
Het fascineert haar om met verschillende materialen te werken, ze is erg nieuwsgierig en staat voor haar gevoel pas aan het begin van deze ontdekkingstocht. De academie die ze momenteel volgt draagt hier zeker een steentje aan bij en stimuleert haar om te blijven groeien, en om haarzelf niet in een hoekje te laten drukken. Als ze zich een techniek eigen heeft gemaakt is ze alweer nieuwsgierig naar de volgende. Opvallend hierin zijn de portretten die op verschillende manieren zijn weergegeven. Naast de expositie ligt er ter inzage ook een fotoboek met andere werken van Ans Leeflang. Bij interesse kan contact met Ans opgenomen worden. tel: 0575 – 56 1434 of via: www.ansleeflang.nl. Zie ook de website: www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.