Home / Oeken / Uitslagen kruisjassen vv Oeken

Uitslagen kruisjassen vv Oeken

OEKEN – De zevende kruisjasavond van vv Oeken van het seizoen was tot en met de laatste ronde spannend. Met een forse eindsprint werden Marcel Hendriksen en Mirjam IJdens eerste met 3533 punten. Johanna Zweers nam de poedelprijs in ontvangst. Zij had samen met haar zoon 2534 punten bij elkaar gekaart. De volgende kaartavond is op 28 maart om 19.30 uur in de Vroolijke Frans in Broek, Brummen. Deze avond staat traditioneel in het teken van de (paas)eieren. Er zijn die avond alleen eiren te winnen.

Henk Bruntink, tel. 0575 – 563160
E-mail. hjbruntink@hotmail.com
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.