Home / Empe / Inzameling spullen rommelmarkt manege Empe

Inzameling spullen rommelmarkt manege Empe

EMPE – Voor de tiende keer wordt de binnenmanege van De Oortveldruiters in Empe omgetoverd tot een gigantische rommelmarkt. Voor de markt zijn nog verkoopbare spullen nodig. De Oortveldruiters gaan zaterdag 31 maart met een wagen rond, dan komen zij huis aan huis in Empe, Voorst, Tonden, Klarenbeek en omstreken. Men kan denken aan meubels, speelgoed, boeken, schilderijen, gereedschap, keukengerei, landbouwattributen, serviesgoed, glaswerk, spullen uit Grootmoederstijd, voorraadbussen, fietsen, kachels, audioapparatuur en kleding.
In overleg kunnen spullen ook eerder opgehaald worden, bel hierover met Lennard Koote via tel. 06 – 10115544. Op 7 april gaat de markt om 09.30 uur open. Om 14.00 uur begint de veiling, hierbij worden met name antieke voorwerpen geveild.
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.