Home / Doesburg / Opstapdagen elektrische fiets bij Xycleservice in Doesburg

Opstapdagen elektrische fiets bij Xycleservice in Doesburg

DOESBURG – Op zaterdag 10 en zondag 11 maart worden bij Xycleservice in Doesburg opstapdagen gehouden voor mensen die meer willen weten over elektrische fietsen en ook graag een proefritje willen maken.
Op zaterdag 10 maart kunnen belangstellenden vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur, doorlopend diverse elektrische fietsen testen en vergelijken. Op zondag 11 maart zal er een lezing plaatsvinden over de werking, de voor en nadelen en de verschillen tussen de vele merken en types die op dit moment verkrijgbaar zijn.

“Samen met u wordt bekeken, welke fiets het best geschikt is en na deze uitleg kunt u een proefrit maken op fietsen van o.a. Gazelle, Giant, Sparta, Scott en Sachs/Saxonette.(ook zelfrijdend!). Er is zelfs een elektrische mountainbike van Univega beschikbaar voor een testrit. Er zijn voldoende testmodellen aanwezig voor een proefrit”, aldus een woordvoerder van het bedrijf. Dit alles zal vergezeld gaan met een kopje koffie of thee en zitplaatsen zijn voldoende voorhanden. Het is wel wenselijk dat u zich voor de zondag aanmeldt en daarbij aangeeft of u ’s ochtends of ‘s middags wilt deelnemen aan deze uitgebreide opstapdag. De ochtendsessie begint om 10.00 uur en de middagsessie om 14.00 uur, aan u de keus.
Aan deze opstapdagen zijn overigens géén kosten verbonden of verplichtingen en u kunt zich opgeven door ons te bellen of te mailen. Dit is dus alléén noodzakelijk voor de zondag!

Xycleservice, Leigraafseweg 33 F, Doesburg, tel: 0313-412727, info@xycleservice.nl, www.xycleservice.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.