Sportkennismaking Doesburg loopt storm

DOESBURG – Vanaf het startschot op 1 februari om 13.00 uur, was het een drukte van jewelste op de website www.sjorssportief.nl. Binnen een kwartier waren er al 40 aanmeldingen voor een sport-kennismakingscursus.

Inmiddels zijn er 70 inschrijvingen, maar kinderen kunnen zich nog opgeven. Sjors Sportief probeert alle records te breken. De kennismakingscursussen badminton, jiu-jitsu, judo, naschoolse sportactiviteit, scouting, voetbal en wedstrijdzwemmen zijn al gestart. Maar de kennismakingscursussen basketbal, B-Kick, korfbal, jazz-/streetdance, kids-aerobic, tennis, turnen, streetdance (Astrid’s), volleybal, waterpolo en de weerbaarheidstraining zijn nog niet van start gegaan. Dit betekent dat kinderen zich hiervoor nog in kunnen schrijven op www.sjorssportief.nl.
De startdatum van de weerbaarheidstraining is overigens veranderd. De start is nu op dinsdag 20 maart. Er is nog ruimte voor vijf kinderen. De cursussen kosten slechts 6,50 euro.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.