Nieuwe modetrends voor de lente bij Jeans and More en Rosaly

BEEKBERGEN / UGCHELEN – De nieuwe trends voor vrouwen voor het komende voorjaar zijn zeer vernieuwend: felle kleuren en de terugkeer van de lichte zomerbroek met het blazertje! Dat melden Jeans and More uit Beekbergen en Rosaly Mode uit Ugchelen.

Prachtig rood, fel groen en licht kobaltblauw zijn de juiste kleuren voor een katoenen blazertje op een witte broek of jeans, dat is helemaal hip! Omgekeerd kan ook: bijv. een zacht oranje of zacht gele (of andere felle tint) broek met wit blazertje is ook erg mooi. En natuurlijk de jurkjes en tuniekjes wanneer de zon schijnt, die trend zet gewoon door. Maar dan wel met een felle print erop. Grote bloemen, multi-colorstrepen, of een fantasieprint, je kan het zelf bepalen de komende maanden. Maar na jaren van lange vesten, en bolerootjes dragen we dan nu weer het blazertje, en dat geeft een nieuwe en sportief beeld. Iets verderop richting zomer stappen we over op de ¾ broekjes in felle kleuren, met een wit t-shirt met hierop het gezicht van een oude bekende filmster zoals Sophia Loren of Humprey Bogart. Even een jeansjackje los over de schouders en je kan zo meedoen in een Hollywoodfilm; lekker flaneren langs de Cote d’Azure! En voor straks in de koffer: voor het Italiaanse of Spaanse strand, een heerlijk strandtuniekje of zomerjurkje. Dat en nog veel meer is deze week te zien bij Rosaly Mode in Ugchelen en Beekbergen en Jeans and More in Beekbergen tijdens de Open Dagen! Loop even gezellig binnen voor een hapje en extra voordeel, en heel veel betaalbare items en je voorjaar kan niet meer stuk!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.