Onderscheiding voor de heer A. Hofs

De heer A. Hofs uit Brummen heeft zaterdag, in aanwezigheid van zijn familie, een Koninklijke Onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Niels Joosten. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn jarenlange inzet voor zangvereniging Herleving in Eerbeek en de Culturele Stichting Gemeente Brummen. Het lintje werd uitgereikt tijdens de feestavond van Zangvereniging Her-leving in Grand Cafe De Korenmolen in Eerbeek.

Hofs heeft sinds 1980 een plaats in het bestuur van Zangvereniging Herleving in Eerbeek. Twintig jaar is hij secretaris van het koor en houdt de ledenadministratie bij. Hij onderhoudt contacten met andere verenigingen en de gemeente. Hij zoekt naar geschikte personen en groepen om samen met het koor concerten te geven, met o.a. Marco Bakker, Mizzi van de Lanz en het Elburgs Knapenkoor. Met de organisatie van zo’n concert is hij de grote animator.
Vanaf de oprichting in 1986 is Hofs actief in de Culturele Raad. Sinds 1992 draagt het de naam Culturele Stichting Gemeente Brummen. Hij zit in de werkgroep ‘kamermuziek’ en verzorgt zes concerten per jaar.
Tijdens zijn (betaalde) werk bij Coldenhove Papier in Eerbeek was de heer Hofs een ‘model’ medewerker en was 15 jaar actief bestuurslid van de Personeelsvereniging en is hij meer dan 20 jaar actief lid geweest van de Ondernemingsraad – foto: Han Uenk
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.