Home / Doesburg / Xycleservice Fiets Fit

Xycleservice Fiets Fit

DOESBURG – In het weekend van 18 maart begint Xycleservice in Doesburg met een kennismakingscursus mountainbiken onder de naam Fiets Fit. Tijdens de cursus traint men zes weken om fietstechniek en uithoudingsvermogen te verbeteren. Men hoeft niet ervaren te zijn. Iedere zondag wordt er vanaf 09.00 uur onder professionele begeleiding vaandacht besteed aan de verschillende basistechnieken en vaardigheden. Dit vindt plaats in de Kruisbergsebossen en later ook de Posbank.

Leigraafseweg 33 F
Tel. 0313 – 412727
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.