Home / Rheden / Sport BSO in Rheden

Sport BSO in Rheden

RHEDEN – Vanaf maandag 2 april start Kinderij in samenwerking met sportcentrum De Cirkel in het dorp Rheden een sport BSO, genaamd Kindersportplein De Cirkel. De kinderen krijgen een gevarieerd sportprogramma aangeboden en er zijn aan deze sportactiviteiten geen extra kosten verbonden, behalve het zwemmen. Vanaf 15.15 uur worden de kinderen verwelkomd met een leuk sportprogramma. De BSO is maandag, dinsdag en donderdag van 15.15 tot 18.15 uur geopend.

Tel. 0313 – 431000
www.kinderij.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.