Home / Eerbeek / Karate Stageweekend succesvol

Karate Stageweekend succesvol

EERBEEK – Karate Club Eerbeek heeft afgelopen weekend goed bezochte stagedagen gehouden. Op uitnodiging was Scott Langley Sensei vijfde aanwezig, de eerste westerse leerling die de vierjarige instructeursopleiding van JKS Japan heeft behaald. De manier van lesgeven was op zeer basische maar verfijnde wijze, zeker een hoog niveau voor jong en oud. In verband met de hoeveelheid aanmeldingen kon de Dojo van KCE de mensen niet onderbrengen en mocht er gebruik gemaakt worden van de sporthal van het Sprengenhus in laag-Soeren.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.