Eenjarig bestaan Keulse Pot

DIEREN – De slogan Lekker thuis eten, doe het samen met De Keulse Pot is alweer een jaar een begrip voor Dieren en verre omstreken. Men kan er terecht voor een compleet assortiment maaltijden, grillproducten, soepen uit eigen keuken, belegde broodjes en ovenbroodjes, salades en rauwkosten, hapjes, olijven en opgemaakte saladeschotels, barbecueproducten en partijen, verzorging van broodjes en maaltijden, verzorging van buffetten, warm aangeleverd op locatie en meer. Weekaanbiedingen zijn te volgen op www.dekeulsepot.eu.

Daarnaast kunnen de maaltijden zuurstofarm worden verpakt zodat het een week houdbaar is in de koelkast. Het verzorgingsgebied van de keulse Pot bestrijkt de gemeente Rheden en Doesburg, Angerlo, Didam, Zevenaar, Duiven, Wehl en Doetinchem. De winkel is open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Wilhelminaweg 60
Tel. 0313 – 414055
E-mail. info@dekeulsepot.eu
www.dekeulsepot.eu
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.