Fiets je Fit met een Veluwerijders rit

DIEREN – Het fietsseizoen is bij de Veluwerijders in Dieren weer enthousiast van start gegaan met korte tochten in de omgeving. De vereniging heeft tochten in verschillende gradaties, geschikt voor alle soorten liefhebbers. Van speciale vrouwengroepen die iedere vrijdag vertrekken om 08.45 uur, tijdens schooltijden en waar de snelheid wordt aangepast. De tochten duren tot 11.30 uur. Nieuwe fiet(s)ters zijn welkom om kennis te maken met de Veluwerijders. Men start in april met de afwisselende korte ritten. Ook zijn er langere tochten. Vraag voor meer informatie naar het secretariaat.

E-mail. info@veluwerijders.nl
Christa ten Horn, tel. 0313 – 419045
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.