Home / Angerlo / Angerlo Vooruit F2 kampioen

Angerlo Vooruit F2 kampioen

ANGERLO – De spelers van Angerlo Vooruit F2 zijn zaterdag gehuldigd voor het behalen van het zaalvoetbalkampioenschap. De laatste twee zaalvoetbalweekenden pakte het team de volle winst en zijn zij op glorieuze wijze kampioen geworden.

Op de foto: v.l.n.r. staand: Daimen Westerhof, Luuk de Wolf, Rick Pellen, Jordy Schierboom, Sammy Hukuboen, zittend: Stefan Pellen (leider), Enrique Hendriks, Mex Rensen, Kjell Milius en Albert Hukuboen (leider). Herman Hukuboen ontbreekt op de foto.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.