Na de boekenweek mee-eten met Bruna

DIEREN – Dit jaar staat de boekenweek in en het teken van vriendschap en omdat een etentje de vriendschapsband alleen maar beter kan maken, zou de Bruna in Dieren graag al haar vrienden(klanten) willen uitnodigen voor etentje. Natuurlijk is dat een onmogelijke organisatie en daarom heeft de Bruna in Dieren bedacht dat door middel van een loting een aantal klanten hier wel aan mee kan doen.

Tijdens de boekenweek kan een ieder die voor minimaal 25 euro aan boeken bij de Bruna koopt, zijn of haar kassabon voorzien van naam, adres en telefoonnummer deponeren in de ton in de winkel. Aan het eind van de boekenweek worden er twee winnaars getrokken. De winnaars van de eerste prijs wordt door bruna samen met Culinair kantonees Restaurant Just Memories uitgenodigd voor een diner voor twee. Degene die de tweede prijs wint, mag zich culinair laten verwennen bij Eetcafé Het Schilderij, uiteraard ook met partner.
Uiteraard ontvangt een ieder die in de boekenweek voor minimaal 12,50 euro aan boeken koopt, het Boekenweekgeschenk en kan op vertoon hiervan aan de conducteur op de gehele zondag 18 maart gratis door heel Nederland met de trein reizen.

www.brunadenboef.nl
www.justmemories.nl
www.schilderij.net
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.