Grote opkomst Hallse kledingbeurs

HALL – De inmiddels alom bekende dames- en tienerkledingbeurs in Hall liep ook afgelopen vrijdag weer storm. Velen wisten de weg naar basisschool de Vossestaart te vinden. “Er kwamen weer heel veel mensen op af en ook de omzet was prima, meer dan vorig jaar”, aldus Gerda Streppel, één van de organisatoren. De opbrengst is bestemd voor de school. “Wat ze met het geld gaan doen, is nog niet bekend, maar het kan voor leuk schoolmateriaal of een gezamenlijk uitje zijn”, vertelt Streppel. Naast de verkoop van de kwalitatief goede en mooie kleding was er ook een koffiehoek waar de dames ook iets lekkers konden nuttigen. “De lekkernijen waren ook zo op. We hadden lentecake, appelflappen en kruidcake, allemaal zelf gemaakt”, aldus Streppel. – Foto Han Uenk.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.