Home / Bronkhorst / Afscheid Siemen van Asperen

Afscheid Siemen van Asperen

BRUMMEN – In de algemene vergadering van het Brummens Mannenkoor op 28 februari heeft Siemen van Asperen (foto) afscheid genomen als penningmeester van het BMK. Voorzitter Syb Bakker bedankte de scheidende penningmeester voor zijn grote inzet en de prettige manier van samenwerking, woorden die door de aanwezige leden ban BMK met een daverend applaus werden ondersteund.

Het applaus had al eerder in de vergadering geklonken toen Van Asperen in verband met zijn 25-jarig zangersjubileum uit hanen van de voorzitter van het Koninklijk Nederlands Zangersverbond (KNZV), de heer Gerard Klanderman, de gouden speld en oorkonde ontving.
Daarnaast werden de mannen van de boekenclub van het BMK in het zonnetje gezet, in verband met het feit dat zij tien jaar geleden begonnen zijn met de verkoop van boeken ten bate van het BMK. Niet alleen op de wekelijkse markt in Brummen, maar ook op speciale verkoopdagen als de Pinkstermarkt en nu weer op de Boekenmarkt die dit jaar gehouden wordt op 9 en 10 maart.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.