Home / Eerbeek / Uitslagen Eerbeekse Schaakclub

Uitslagen Eerbeekse Schaakclub

EERBEEK – Voor de 20e ronde van de onderlinge competitie werden donderdag de volgende partijen gespeeld en dit waren de resultaten. Gerrit Nikkels – Paul van Berkum 1-0, Rolf van Agtmaal – Wim Geurink 1-0, Gerrit v.d. Spreng – Henk de Bruin 1-0, Hans Gerritsen – Jan Breij 1-0, Gerard Schut – Roel Gerritsen remise, Hil v.d. Burg – Ina Hoeve remise. Door een oneven aantal leden was Johan Put dit keer ‘vrij’. Aan de kop van de ranglijst staan achtereenvolgens Rolf van Agtmaal, Wim Geurink en Gerrit Nikkels
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.