Home / Dieren / Station wordt opgehoogd

Station wordt opgehoogd

DIEREN – Dit weekend rijden er geen treinen tussen Arnhem en Zutphen. Op het traject worden bussen ingezet. De Nederlandse Spoorwegen meldt dat reizigers rekening moeten houden met minimaal een half uur extra reistijd.
Het treinverkeer op het traject Arnhem-Zutphen ligt stil door werkzaamheden. De perrons op het station Dieren worden verhoogd, om zo de instap van het perron naar de trein te verbeteren. Volgens ProRail rijden de treinen vanaf maandag weer normaal.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.