Home / Rheden / Schade bij aanrijding Oranjeweg

Schade bij aanrijding Oranjeweg

RHEDEN – Een automobiliste die zaterdagavond de afrit afkwam van de A348 bij Rheden en problemen had met haar ABS, reed een andere automobilist in de flank, aan die vanaf de Oranjeweg de A348 op wilde draaien. De vrouw had een alarm signaal in de auto gekregen van het ABS systeem, hierdoor was haar aandacht op de weg even weg, met een botsing tot gevolg. De man klaagde over een pijnlijke nek en werd door ambulancemedewerkers onderzocht. Gelukkig viel het voor hem mee en hoefde hij niet naar het ziekenhuis te worden overgebracht. De auto’s hadden meer schade, konden niet meer rijden en werden dus afgesleept.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.