Hulp bij belastingaangifte voor 55-plussers

DOESBURG – Het is weer tijd voor de aangifte Inkomstenbelasting 2011. De drie ouderenbonden in Doesburg, ANBO, PCOB en Unie KBO werken, evenals vorige jaren, met opgeleide consulenten die ouderen kunnen helpen bij het invullen van de belastingaangifte. Dit jaar kent Doesburg zes Belasting Invul Hulpen (BIH) die de ouderen gratis of tegen een kleine vergoeding van 5 euro per formulier behulpzaam willen zijn. Een ieder die 55-plusser is, kan er terecht. Ook niet-leden kunnen hulp krijgen, tegen een vergoeding van 30 euro. Aanmelden kan bij de Linie 4 van Carion, tel. 0313 – 472632 op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur. De aangifte Inkomstenbelasting dient voor 1 april te gebeuren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.