Succesvol 10 over rood

OOSTERHUIZEN – Volgens een jarenlange traditie is onlangs de achttiende editie gehouden van het tien over rood biljarttoernooi in het dorpshuis van Oosterhuizen. Van maandag 20 februari tot en met donderdag 23 februari hebben de 159 deelnemers in de voorrondes van het toernooi gespeeld. Op vrijdagavond werd er door de 44 overgebleven deelnemers gestreden om de eindzege. Het toernooi is gewonnen door Dick Kiel, Eddy Kruitbosch veroverde de tweede plaats en de derde plaats was voor Martin Meurkes.

Zaterdag 25 februari werd nog een tien over rood gehouden voor de ondernemers die het toernooi hebben gesponsord. Namens zestien bedrijven speelden 36 deelnemers mee. Jan Plokkaar uit Lieren werd eerste, Gerrit van Engeland uit Beekbergen tweede en Erna Ketel uit Lieren werd derde.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.