Home / Dieren / Dierensche Boys 3 in het nieuw

Dierensche Boys 3 in het nieuw

DIEREN – Het derde team van Dierensche Boys is in een nieuw tenue gestoken. Dat is gesponsord door autorecycling De Timp uit Spankeren en de sporttassen werden geschonken door Smeitink Timmerwerken uit Doesburg. Autorecycling De Timp is een milieuvriendelijke sloop, met RDW erkenning. Smeitink Timmerwerken is een eenmansbedrijf voor alle bouwklussen binnen- en buitenshuis. De eerste wedstrijd in de tenues werd gespeeld tegen Klein Dochteren en door de Boys met 8-2 gewonnen!
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.