Profvoetballers aanwezig op ruilbeurs pop-up spelers Plus Van Tetering

EERBEEK / ARNHEM – Voor alle liefhebbers van de voetbalspaaractie ‘pop-up spelers’, houdt Plus Van Tetering in Eerbeek op woensdagmiddag 14 maart van 14.00 tot 17.00 uur een ruilbeurs. Deze vindt plaats in het Supportershome op de parkeerplaats bij het Gerlredome in Arnhem.

Iedereen die het pop-up verzamelalbum nog niet vol heeft, kan tijdens de ruilmiddag zijn collectie compleet maken. De toegangskaarten voor de ruilbeurs ontvangen Plus klanten bij de kassa.

Op de ruilbeurs kunnen alle dubbele pop-up spelerskaarten worden geruild om zo het verzamelalbum met de alle 288 spaaritems compleet te maken. Daarnaast vinden er op deze ruilmiddagen nog veel andere leuke activiteiten plaats. “Voetbalfans hebben nu nog twee weken de tijd om alle pop-up spelerskaarten bij elkaar te sparen. Nog niet iedereen heeft de spaarcollectie compleet. Een ruilbeurs na afloop van de voetbalspaaractie is dan een mooie uitkomst voor de spaarders en ook nog eens leuk,” aldus Matthijs van Tetering van Plus Van Tetering.
Naast het ruilen van de pop-up voetbalkaarten, kunnen voetbalfans tijdens de ruilmiddag ook met voetballers uit de Eredivisie op de foto. Het volledige programma van de ruilmiddag is te vinden op http://www.plus.nl.
De komende twee weken ontvangen alle Plus klanten bij de kassa een toegangskaart met een unieke code. Via de website http://www.plus.nl kan deze code worden geactiveerd en dien je aan te geven in welk Eredivisie stadion je de ruilbeurs wilt bijwonen en met hoeveel personen je komt. Vervolgens ontvang je per mail het digitale toegangsbewijs waarmee je gratis de ruilmiddag op woensdag 14 maart kan bijwonen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.