Home / Spankeren / Jubilarissen Oranjevereniging Spankeren

Jubilarissen Oranjevereniging Spankeren

SPANKEREN – Tijdens de Algemene ledenvergadering van Oranjevereniging Spankeren zijn twee jubilarissen in het zonnetje gezet. Bestuursleden Wilma Vellema – Jansen en Gar van Zetten zijn gehuldigd vanwege hun 25-jarig jubileum als bestuurslid van de oranjevereniging. Uit handen van voorzitter Remy Bloem hebben beide jubilarissen een oorkonde en een pen met inscriptie ontvangen als blijk van waardering voor hun jarenlange en trouwe inzet voor de vereniging.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.