Home / Eerbeek / Johanna Huiskamp scoort excellent

Johanna Huiskamp scoort excellent

EERBEEK – De puntjes zijn op de i gezet voor de excellente leerlingen bij Obs Johanna Huiskamp in Eerbeek. Met het nieuwe gepresenteerde hoogbegaafdheidsprotocol kunnen deze leerlingen zowel in als buiten de klas aan het werk. In alle klassen krijgen ze de reguliere stof verkort aangeboden. In de tijd die overblijft werken zij aan pluswerk en projecten die speciaal voor deze doelgroep gemaakt zijn. In de afgelopen twee jaar zijn alle leerkrachten hiervoor geschoold in het lesgeven aan excellente kinderen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.