Cursus: zicht op evenwicht

DIEREN – Stichting Thuiszorg Midden Gelderland (STMG) houdt en cursus voor ouderen die bezorgd zijn om af te vallen. Gebleken is dat senioren die al hebben deelgenomen hun angst om af te vallen kwijtraken en meer gaan bewegen en ondernemen. Ze leren een betere inschatting te maken van wat ze nog wel en wat ze niet meer kunnen waardoor de kans om te vallen flink wordt verkleind. De cursus Zicht op evenwicht bestaat uit acht bijeenkomsten van twee uur en een herhalingsbijeenkomst na twee maanden. Bij voldoende deelnemers start de cursus op 6 april in de Oase in Dieren, van 14.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden kan via www.stmg.nl of via tel. 026 – 3761515, op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.