Surseance van betaling voor uitgever Streekjournaal en Klaverblad

REGIO – WCGO, Weekbladcombinatie Gelderland Overijssel uit Dinxperlo, is uitstel van betaling verleend door de rechtbank van Roermond. Volgens medewerkers van de uitgever is de surseance maandag aangevraagd door de directie van het bedrijf, dat statutair is gevestigd in het Limburgse Ottersum. De surceance is om die reden aangevraagd bij de rechtbank in Roermond.

WCGO is uitgever van een aantal huis-aan-huis kranten zoals het Streekjournaal, het Klaverblad, de Gelderse Post, Achterhoek Nieuws en Liemers Lantaren. Volgens een van redacteuren, die bij naam genoemd wil worden, verschijnen de kranten deze week nog wel. Als bewindvoerder is JPR Advocaten uit Doetinchem benoemd.

In totaal werken er vijftig mensen bij WCGO dat voornamelijk activiteiten ontplooit vanuit Dinxperlo.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.