Oefenen voor de Alpe d’HuZes

BRUMMEN – In sportschool Hippman in Brummen werd zondag oefen-spinning georganiseerd. Dit keer niet om geld in te zamelen voor het goede doel, maar om de renners klaar te stomen voor de monstertocht Alpe d’HuZes. Zes keer ‘de Nederlandse berg’ Alpe d’Huez in Frankrijk beklimmen. Deze ochtend mochten de renners onder begeleiding van Hans Zwieris de fiets beklimmen. Het geheel werd begeleid door een video van de tocht met passende en opzwepende muziek. Regelmatig werd de 12% stijging wel gehaald met als gevolg veel gepuf en gesteun en vele druppels zweet.
Maar na anderhalf uur op de fiets gezeten te hebben, konden de zdeelnemers zeggen: de kop is er af, nu nog maar vijf keer die berg op!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.