Uitslag foto’s Midwinterwandeling

BRUMMEN – Tijdens de eerste Midwinterwandeling in Brummen, is een fotowedstrijd uitgeschreven. Aan de tocht, die in verschillende afstanden gelopen kon worden, werd door ruim 700 deelnemers deelgenomen. Een groot succesverhaal, georganiseerd door de vrienden van het HOB.

Liefst 60 foto’s werden digitaal ingeleverd via de website www.midwinterwandeling.nl. Het thema van de wedstrijd was ”Waar geniet je van?”. Het bleek een ruim thema te zijn. Diverse foto’s kwamen voorbij. Landschappen, portretten, maar ook detailopnames.

De driekoppige jury had een beste kluif aan het uitzoeken van de foto’s. De jury bestaande uit: Jan van Galen, Bart Oudendijk en Léontine van Geffen-Lamers, had ruim twee uur nodig om tot een besluit te komen. Het ging ook wel ergens om, namelijk drie prijzen.
Vrijdag was het zover. De prijswinnaars en de pers werden uitgenodigd bij Van Galen fotografie aan de Tuinstraat in Brummen. Na een kort woordje van de voorzitter Peter Uiterweerd werden de prijzen uitgereikt door Jan van Galen (jury) en Bas Boersma (secretaris).
De 1ste prijs, een waardebon van € 60,00, is gwonnen door Jan Beltman; tweede de prijs, een waardebon van € 40,00 is gewonnen door Ron Floor en de derde prijs, een waardebon van € 20,00 is gewonnen door mevrouw Loopstra.

Op 9 december 2012 wordt de tweede Midwinterwandeling georganiseerd. Wilt u op de hoogte gehouden worden, dan kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief op de website: www.midwinterwandeling.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.