Home / Bronkhorst / Afscheid van Rens Mulder

Afscheid van Rens Mulder

BRUMMEN – Onderwijzend personeel, leerlingen en ouders van openbare basisschool De Krullevaar uit Brummen hebben woensdagmorgen 29 februari afscheid genomen van conciërge Rens Mulder. Vanwege bezuinigingen in het onderwijs en de gevolgen hiervan voor de basisscholen van Archipel werd de arbeidsovereenkomst met de conciërge beëindigd. Op de Krullevaar wilde men Mulder niet zo maar laten gaan en om die reden werd een afscheidsfeestje georganiseerd.

Rens Mulder werd ’s morgens door de leerlingen van de groepen 1 tot en met 6 thuis opgehaald, waarbij ze moest plaatsnemen op een tweepersoonsskelter. De scholieren hadden muziekinstrumenten bij zich en speelden een vrolijk deuntje, waarbij ook meteen de buurt wakker werd gemaakt. Kinderen in de feestelijke stoet droegen een spandoek met de tekst ‘Rens bedankt’. Terug bij school werd eerst nog een ereronde gemaakt, alvorens een klein feestje werd gevierd. Vervolgens was er voor een ieder een traktatie in de vorm van snoep en drinken. De aanwezige ouders kregen een kop koffie. Daarna werd door Rens de tekeningen bewonderd die elke klas voor haar had gemaakt.

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.