Home / Hall / Start opgeven Open Halls Volleybal

Start opgeven Open Halls Volleybal

HALL – Op zaterdag 12 mei wordt voor het eerst in hall het Open Halls kampioenschap volleybal gespeeld. De inschrijving is begonnen. Een team dient minimaal uit zes deelnemers te bestaan, in elk team minimaal twee vrouwen en niet meer dan twee spelers die volleybal in competitieverband spelen. De minimale leeftijd van de deelnemers is veertien jaar.

Het volleybalkampioenschap vindt plaats op het grasveldje aan de Domineeskamp. Vanaf 13.00 uur wordt er gestart met de wedstrijden. Opgeven kan via e-mail. info@oranjecommissie.nl en kan tot 15 april.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.