Nieuwe homepage en mobiele website voor Zevenaar

ZEVENAAR – De nieuwe homepage en mobiele website van de gemeente Zevenaar zijn maandag in gebruik genomen. De aangepaste startpagina van www.zevenaar.nl geeft nu meer die informatie waar de bezoekers naar op zoek zijn. De nieuwsberichten nemen een minder zichtbare positie in op de pagina.

Daarnaast is de website van de gemeente nu ook met de mobiele telefoon of tablet te bekijken. De mobiele versie maakt het bekijken van de gemeentelijke site een stuk sneller en eenvoudiger. Deze is via www.zevenaar.nl/mobiel te bekijken. Wanneer u de site via uw mobiel benaderd, herkent deze automatisch uw apparaat waardoor u direct de mobiele versie krijgt. Met deze aanpassingen zet Zevenaar een volgende stap in de ontwikkeling van haar digitale dienstverlening.

Aan deze belangrijke vernieuwing zit ook een feestelijk tintje. De gemeente Zevenaar is in april een jaar actief op twitter en het aantal volgers groeit nog dagelijks. Wanneer het aantal van 1000 volgers is bereikt, wordt onder hen een nieuwe smartphone (zonder abonnement) verloot.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.