Haverkamp bezoekt Alpensonne

VELP – Wethouder Ronald Haverkamp van Economische zaken bracht een bedrijfsbezoek aan Alpensonne Nederland B.V. De heren Driessen van het bedrijf gaven een rondleiding.

Alpensonne Nederland B.V vertegenwoordigt al sinds 1970 de Ehrmann zuiveldesserts op de Nederlandse markt. Het familiebedrijf is gevestigd op bedrijventerrein De Beemd in Velp. Inmiddels richt het bedrijf zich ook op producten van andere merken en levert het bedrijf ook biologische yoghurt uit België en authentieke Griekse yoghurt.
Dagelijks levert Alpensonne Nederland de producten aan de retail, horeca, grootverbruikers, luchtvaart en institutionele markt. Het personeelsbestand bestaat uit 15 medewerkers. Alpensonne neemt ook een verantwoordelijkheid wat betreft het beschikbaar stellen van stageplaatsen en derhalve is het een erkend leerbedrijf.
Wethouder Haverkamp legt met enige regelmaat bedrijfsbezoeken af in de gemeente Rheden. Vooral de positie op de markt van Alpensonne Nederland B.V werd door de wethouder geprezen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.