Met Elektrische ATB de natuur in

RHEDEN – Vanuit het Veluwetransferium Posbank te Rheden, is het deze maand mogelijk om een elektrische ATB te huren. Ze zijn ideaal om ook zonder dat je een fysiek sterke conditie hebt, toch de prachtige mountainbikeroute te fietsen. De elektrische ATB geeft voldoende trapondersteuning om zonder veel moeite de heuvels te beklimmen. Zo is de schitterende ATB route door de Veluwezoom voor iedereen berijdbaar. De elektro-ATB is in Duitsland en Zwitserland al lang een succes. Natuurliefhebbers gaan daar met een ATB-gids de bergen in. Op deze manier gaat het bij het ATB’en niet om de sportieve uitdaging, maar om de beleving van het fietsen over onverharde paden. Je komt hiermee op plaatsen die anders onbereikbaar lijken. Het model dat in Rheden door het bedrijf van Peter Oversteegen wordt getest, komt uit Duitsland en heet Haibike. De Haibike is per dagdeel te huur. Meer informatie: tel.: 026-4955511; www.peteroversteegen.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.