Drukte voor kunstkamers Avegoor

ELLECOM – Landgoed Avegoor hield zondag in samenwerking met de Kinderij een open dag op het landgoed in Ellecom. Het werd een daverend succes. Beide organisaties kijken met een trots en goed gevoel terug op deze middag, waar 500 volwassenen en 250 kinderen op af kwamen.

Zowel volwassenen als kinderen waren zeer enthousiast over de omgeving, de rondleidingen en de workshops, die gratis werden aangeboden. Hoogtepunt van de middag was de opening van de kunstkamer ‘Sweet Dreams’ door de 90-jarige vaste gast van het hotel, de heer Kaijzer (zie bijgaande foto). Deze kamer werd – met vooral snoep en chocolade – ingericht door kinderen van de buitenschoolse opvang De Schatkist uit Velp.

Landgoed Avegoor telt nu bijna 31 kunstkamers, 37 design kamers en 5 suites. Het concept hotel of modern art, dat Avegoor voert, inspireert zowel kunstenaars als gasten waarin creativiteit de boventoon voert in een zeer gastvrije omgeving.
Kinderij is een professionele regionale organisatie met ruimt 15 jaar ervaring op het gebied van kinderopvang, bestaande uit, kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Daarnaast bieden zij onder de naam Carion peuterspeelwerk aan – foto: Ingrid van Berkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.