Home / Dieren / Man rijdt zonder rijbewijs en onder invloed door Dieren

Man rijdt zonder rijbewijs en onder invloed door Dieren

DIEREN – De politie in Dieren heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 61-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. De man bleek ook zonder rijbewijs te rijden.

Agenten zagen hem omstreeks half drie al slingerend met een bromfiets over de rijbaan van de Burgemeester de Bruijnstraat gaan en lieten hem stoppen. Omdat de man een beschonken indruk maakte wilde ze hem een ademtest laten ondergaan, maar dat weigerde hij. Ook weigerde hij zijn legitimatiebewijs ter inzage af te geven. De man werd meegenomen naar het politiebureau en weigerde later alle medewerking aan het onderzoek.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.