Man rijdt zonder rijbewijs en onder invloed door Dieren

DIEREN – De politie in Dieren heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 61-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. De man bleek ook zonder rijbewijs te rijden.

Agenten zagen hem omstreeks half drie al slingerend met een bromfiets over de rijbaan van de Burgemeester de Bruijnstraat gaan en lieten hem stoppen. Omdat de man een beschonken indruk maakte wilde ze hem een ademtest laten ondergaan, maar dat weigerde hij. Ook weigerde hij zijn legitimatiebewijs ter inzage af te geven. De man werd meegenomen naar het politiebureau en weigerde later alle medewerking aan het onderzoek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.